Sommaren 2018

En helt fantastisk sommar med sol och värme. Tyvärr inte så mycket vind. Finns inte vinden får man hitta på något annat och i år har foiling verkligen slagit igenom. Även på PWA köra man riktiga tävlingar i foil när vinden inte riktigt fyller in. Efter lite sökande hittade jag en foil av märket ZEEKO som rekommenderades som en stabil enkel foil. Kollade med Patrik om slalombrädan 130 liter var förstärkt och det var den. Bara ut och prova.

Otroligt roligt när man kommer på tekniken. Här kör jag på Patrik Slalom 130 ZEEKO Windfoil och Avanti Poweride 7,4. Lite överriggad, brukar köra med Fenix vågsegel 5,6. Lite läskigt när man kommer upp och den skjuter fart utan ett ljud. (kanske som att köra Tesla). Jag är ingen stjärna ännu, hittar balansen på raksträckorna men kämpar med en foilande gipp.

Lite nytt i butiken: En Patrik 101 F-Style II 2018 till salu samt en Patrik F-Style 93.

Tyvärr har det varit lite strul med fabriken som tillverkar membranet till seglen och vi har lite ont om segel i lager. Detta har åtgärdats under sommaren och vi hoppas produktionen ska komma igen nu under hösten. Är du sugen på något speciellt segel och storlek slå mig en signal så kan jag se om jag har eller om någon av de andra distributörerna har något hemma.